maanantai 3. syyskuuta 2012

Harmaata aamua, illaksi töihin..

Huomenta vaan kaikille tai aamupäivää, niin monesti aloittanut blogin kirjoittamisen jos nyt vaikka onnistuisi vähän pidemmälle kuin yhteen kahteen kirjoitukseen.. Tää on kuitenki hyvä tapa purkaa itteetään :)
En sen enempiä kerro itestäni tässä kirjoituksessa mutta blogikirjoituksiani lukemalla saat enemmän tietoa minusta :) Oli aika rankka vkl taas vaihteeks takan, ikin ei osaa ottaa rauhallisesti vaikka tekis varmaan hyvää... Isännän työpaikan hallinavajaisis, tuppukylän pubissa ja loppuje lopuks oltii sit jo Tampereel.Kaikenlaisii 'hyvii' ideoit saa muutaman jälkeen... No sunnuntai sit vaan oltiin eihän must ois oikee mihikää muuhu ollukkaa.. Päästiin onneks suht ajoissaki nukkumaan, tai ei mulla niin ois ollut väliä kun kerran iltavuoroon menen. Tuskallisen pitkä viikko taas tulossa ku toinen aamussa ja toinen illassa, siin ajas ehtii toista jo kaipaanki ja inhottavaa ku se kaipaus alkaa jo maanantain.. Ite ku menee töihin ni toinen pääsee, sitä sit vaan ajattelee et pääsis pian toisen kainaloon ja tietty kello ei liiku sit ollenkaa..

                                  Kyl entinen kerrostalokissa vaan osaa <3 :)Nuori neiti Coco n.1v.
                                                   Meijän uus tulokas Jalmari alias 'Japi':)
                                             Alkurähinöitten jälkeen oltiin sit jo kavereita =)

Pian saaki alkaa valmistautuu työpäivään, ihanaa vähän paistaa aurinkoki jo pilvien välist, koko aamu tuli vettä ja ollu iha harmaa ilma.

Nyt valmistautumaan:)! Kirjoittelemisiin:)

-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti