torstai 6. syyskuuta 2012

Aamukahvia

Huomenta vaan kaikille, menipäs aamu pitkäks.. Isäntä heräs iha viimetippaan et kerkes töihin ja mä tietty lösähdin heti takas sänkyyn, ja ylös pääsin puol 11, olevinaan niin rankkaa työnteko et väsyttää. Eilenki päästiin puoltatuntia aikasemmin saas näh miten tänää käy jos ei oo paljoo hommii et mitäs sit tehää. Ei ainakaa kotiin viittis lähtee se on aika iso lovi loppuje lopuks palkast jos melkee jokapäivä lähtee puoltatuntia/tuntia aikasemmin.
Eilen kun töistä soitin isännälle ni oli aika kiree tunnelma, meiän pihan läpi kuulema ajanu traktori ei siinä mitään kun luultiin,että on lupa ajaa. Mut paskat mitään lupii ole, ei tartte meiän pihan läpi enää ajaa, Isäntä laitto mattotelineen eteen ja sano et jos toi tosta siirtyy ni hän pulttaa sen kiinni. Kyl itteeki alko siin kohtaa vähä vituttaa, entist asukast on kuulemma kusetettu asian kans et ois sopimus et pihan läpi sais ajaa. Meiän hieno nurmikko oli iha myllätty...

Ompas taas synkän näköst ulkon, vähän yrittää aurinko pilkottaa jostain välistä, ja iha hirvee tuuli :s


Saas näh alkaaks sataa jossain vaihees. No ite oon töis ni ei sen niin väliä:)

On taas niin aikaansaamaton olo, miksei tuu tehtyy mitään ku on iltavuoro ja aamul kerkeis jotain tekeekki. No viikoloppu on aikaa. Iha ihmeellist ei oo viel oikeen mitää suunnitelmii viikolopuks yleens ne on buukattu täytee jo alkuviikost;o Noo ei sen niin välii, jos ois vaiks kotivkl pitkäst aikaa, tai no ei meist ikin tie:).

Nyt taas valmistautumaan töihin:)

-Iina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti