sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

TJ88

Mihi tää aika oikeen katooo?? No hyvä vaan et katoo ja äkkii sitä nopeemmin se aamulukukin pienenee :)
Ei täs sillain oo mitään ihmeempii tapahtunu gines viikonlopusta selvittiin (9-10.3), ja muruu kävin sillo kattoos kumpanakin päivänä. Muuten vietin sen viikonlopun iskän ja sisarusten kanssa, ei tarvinnut yksin kotona nyhvätä.
 Siitä sitten seuraavana viikonloppuna muru tulikin kotiin ja mun osalta se loma meni iha mönkään. Olin sänkypotilaana 38-39 asteen kuumees ollu jo viikolla ja sama jatku sit tietty viikonloppunaki. Kaiken lisäks mun keuhkot pyrki taas ulos kehosta,perkele sentää.Muru oliki sillon pitkällä lomalla (mikä oli hyvä et pääs sit hoivaamaa ja passaamaa kipeet tyttöystävää:D) ja maanantain saatiin vihdoin mein kotteroki katsastuksest läpi. Toki pienen ajelun jälkeen, no mut menipä kuitenkin!!
 Koko viimeviikon siis vietin sairasvuoteella kotona ja nyt alkaa jo olokin olee ihan hyvä. Huomenna siis reippaana aamuvuoroon! Tän viikonlopun murukin oli taas lomilla ja äsken tossa sit taas lähti takasin. Eipä oikeen mitään ihmeempii tehty. Käytiin vähä kyläilees ja tänää tehtii pieni pyöräilylenkkiki murun ehdotuksesta :) Mut onneks tää ei niinkään nyt tunnu pahalle ku taas 4 yön jälkeen tulee kotiin <3 Tulevalla pitkällä lomalla ois ainakin tarkotus käydä leffassa ja testaamas Euran uimahalli! :) Ihanaa nyt kun noita lomiakin on enemmän ja pitkii lomii kaikenlisäks!
Hih sain muruselta naistenpäivä kunniaks tän sulosen nallen jota oon halunnu siit saak ku muru meni inttiin :)


Isikin muisti naistenpäivän kunniaks ja anto tän söpöliinin :)


Hih ja aaaamujunakin kääntyy muutaman aamun päästä, jeee kohta siis puolet menny murusen palveluajasta :)Tää aika on kyl menny tosi nopeesti, mikä on tietty vaan hyvä, toivottavasti loppuaikaki menee yht nopeesti
Ääää sais olla sit jo pari viikonloppuu eteepäi ja toivottavast menee niiku o suunniteltu :p ! Ei jaksa odottaaaaa enäää :D Varokaaaa vaaan pojat, ette tiiä mihi joudutte :p

Mutta juu nyt saa alkaa suunnittelee nukkumaamenoo et pääsee aamusti sit taas reippaasti ylös :)

-Iina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti