keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

TJ 85

Jeejee kevät tuleee :) Aurinko paistaa päivisin ja lämpötila vaa kohoo kokoaja! Nyt on alkanu armoton reenaus kesäkuntoo ja toivotaa et tänä vuon saavuttaisin sen :p Jotenki toi aurinko vaa piristää ja jaksaa jotain tehäkki jo. Ja onha se mieliki virkeempi :)
Hitto ei millää jaksais odottaa huomiseen, muru tulee lomille ja pitkälle sellaselle! Mietityttää vaan et miten sitä sit osaa enää toisest luopuu ku on neljä yöt ollu koton.. No kaipa sitä sit on pakko ja onneks puolet on iha just käyty tost ni piaha se on jo koton sit! :)
Pelkään vaa et nytku tää alku puolisko on menny näin "nopeesti" et sit se loppuaika menee iha helveti hitaasti.. Ku odottaa vaan sitä kotiuttamispäivää.

Plaah murunenki kävi tänään kattoo mua tääl ja mä oisin nii toivonu et ois ees kahvil tullu pikasesti vaiks sil oliki pari kaverii mukan.. Mut ei tietty sit, no turha tietty valittaa ku kuiteski kävi. Oisha se tietty ollu iha kiva ku ois hetken ees ollu täsä ku ei kerra ollu mikkää kiire viel takasi. Tääl kuitenki yksinäni oon viikot ni ois ihan kiva saad välil seuraaki hetkeks. No tietty kävi mul maanantain vierait mut muuten on kyl aika yksinäist.Onneks sentää on töit näkee mukavii työkaverei joitte kaa saa ainaki nauraa ja hassutel nii paljo ko lystää :) Töis unohtaa kaikki ikävät asiat ainaki hetkeks.
On silti ihanan helpottunu tunne ku on  töistä vapaata perjantai ja maanantai ja vielä palkallisii vapait! Eikä tartte ees olla yksin :) Saa viettäää murun kans laatuaikaa<3

Alakulosuuteen tehos aurinko ja kevään tulo jonku verra mut mil mää saan tän kauheen stressin pois. Koko aja kauhee miettimine et mite selviin laskujen kans jne. Viel ku stressiin keksis lääkkeen ni kaikki ois jees sen lisäks tietty et saisin murusen kotiin! Turhauttavaa ko hiukset lähtee pääst ja naama kukkii jo 10 täyttee pitsa!!! Ja aiheuttaa toi stressi ylimääräst kiukutteluuki ja kaikelaist, alkaa itteeetäki oikee vituttaa jo se. Eikä auta vaiks yritän hokee et älä kiukuttele yms. Ku se kiukku vaan tulee ja sit kans se et oon niii itkuherkäl pääl. Ei tarvi ku väärin kattoo päi ni mä suuripiirtei poraan jo-.-'
Kertokaa mulle mikä lievittää stressiä!?

Taidan täst men kattoo löydänks jotai syötävää ja odottelee puheluu.

-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti