torstai 11. huhtikuuta 2013

TJ 70

Voi kääks taas on jääny kirjottamat, muut kaverit vaan kirjottelee ja ylläri et mää en oo saanu aikaseks.
Pitkät pääsiäislomat meni jo aikaa sit ja ehti toinenki viikonloppu vierähtää sen jälkeen. No ei mitään sen ihmeempii oo tapahtunu. Pitkät vapaat meni nopeesti ja oli siin mun siskoki meil, käytii Pohjamaal jne. Äkkii se aika taas meni. Mut oli se kamala tunne sillon maanantain ku murunen lähti 4 yön jälkee takasi. Ois vaan halunnu pitää toisen tääl ku oli nii mont yöt ollu koton. Siihe kerkes jo hyvin tottuu et napataan kainaloo nukkumaa mennes. Viime vklp sit oltiin oikeestaan koton, no käytiin moikkaas kummanki porukoi ja sit lauantain meil istu kaverei sit kyläs tääl, mut muuten ei mitää ihmeempää tapahtunukkaa. Paitsi, että mua alko nii paljo risoo ku taas tuli iha jäätävä sähkölasku ni päätettiin sit kilpailuttaa mein sähkö ja alkaa tarkkailee kulutust oikee kunnol! Nyt jo muutamas päiväs huomaa et ku vähän kattoo ja käyttää järkee ni saa päivän kW määrän laskeen iha hyvin! :) Jos ei sit ens lasku ois taas nii jäätävän iso!

Maanantain meil tuli 3 vuotta yhteist aikaa täyteen ja sitä mä vietin sit yksin koton ja muru intissä, no vklp ois tarkotus men syömää sen kunniaks :)
On tää aika menny iha älyttömän nopeesti ja täs lyhyes ajas on ehtiny tapahtuu vaikka ja mitä!
Murun kans ollu kyl iha älyttömän ihanaa vaikken mää oo varmaan ollu mikää maailman helpoin tyttöystävä :p Täst on hyvä jatkaa eteenpäin pikkuhiljaa.

Ajatukset on taas lennelly iha ympäriis, yhten päivän on kaikki paremmin ku hyvin ja toisen päivän taas vitutus ja ahdistus on iha ylimmillään. Ois kiva saada jonkun näköne tasapaino tähä.. No toivon kovin et nyt ku toi kevät tekee jo kovin tuloaan ni vois mieliki vähän parantuu. Pientä edistystä on jo huomattavissa kyllä mut tietynlainen saamattomuus ja semmonen saa mut vaan käpertyyn tän yksinäisyytee 4 seinän sisäl. No toki osa alakulosuut on varmaan tää yksinoloki, no onneks murusen inttii ei oo enää ku 70 pvää jälel yli puolen välin siis jo! :)
Nyt on vaan kauheen kova odotus et huominen tulis taas äkkii et sais murun kotiin<3

Ja hei muuten jes eilen tuli verolaputki ja iha komiasti niit palautuksii tulee tänä vuon. Oikeen positiivisesti yllätyin kyllä! :) Keksin jo heti monta sijotuskohdetta, mut toivotaan et jotain sais säästöönki. Olis meinaa tarkotus alkaa remppaamaan tätä mein kotii pikkuhiljaa vaiks isäntä on sitä mielt et koko kämppä kerralla.En taida siihen kyl ryhtyy, huone kerrallaan ois ihan hyvä. Uus autokin ois tarkotus hankkii, en käsitä miten tuo viittii niin rakkaasta ja hyvästä autosta luopuu.. :D Onhan se ihan hyvä ja hoitaa asias mut vois päivittää nää autot ees 90-luvul. Tekis kans mieli lähtee jollekki pienel matkal tai jotain ees ääh noo mut siihen on viel aikaa täs kerkee tapahtuu ja miettii viel vaiks mitä.


Nyt must tuntuu silt et meen laittelee tota takkaa ja jotain ruokaa. Tänää tulee varmaan hyvin uni 3,5 h yöunien ja 12 h työpäivän jälkeen. Koitan taas saada jotain tekstiä tänne jossain vaiheessa, ja ois muuten ihan kiva jos luet postauksiani ni jätäthän kommentin jotta pääsen myös katsomaan sinun blogiasi! :) Ois kiva löytää uusia blogeja tuohon listaan.

-Iina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti