tiistai 16. huhtikuuta 2013

-100

Jeejee 100 takana ja 65 edessä! Mä muistan sen vielä ku oli tuo 65 vasta takana.
Reilu pari kuukaut ku viel jaksaa kumpiki ni sit saa taas vaan olla eikö tartte sen enempii murehtii.

Mun projektilla on tänään toinen päivä ja toistaseks vielä hyvillä mielin. Tuli tossa pyöräiltyy n.15 km viime yön töistä kottiin.
Tarvis vaan saada toi syöminen säännölliseks ni seki vois jo auttaa asiaan. Tai siis auttaiskin mut tuntuu nii ylitsepääsemättömän vaikeelle syödä muutaman tunnin välein. Ehkä sit pikkuhiljaa siihenki tottuu. Tilailin tossa itelleni nyt näin alkuun vähän halvempia urheiluvermeitä mut uskon et nää ajaa asias hetken ennenku pääsen toden teol ostoksil. Ja nää tuli hyvin samalla ku tilailin vähän muutakin. No toki anopilt sain Newlinen windstopperin ja sen kans oli kyl hyvä polkee ei tullu tuuli läpi yhtään.

Tarkotuksen on ostella vielä vaikka mitä. Ensimmäisen pitäis hommata kunnon lenkkarit ja siitä onkin sit suunta vaan eteenpäin. Kunnon juoksupöksyt ja pyöräilypöksyt ja teknisii paitoja ja ja ja lista ois lukematon. Ja luulen et nytku pikkuhiljaa alkaa ostelee vähän jotain uuttakin ni on mielekkäämpää tehdäkki sit? Toivon ainakin näin ja oon iha innoissani et noi tulis ja pääsen testaamaa! 

Ja mun toinen kriisi ne 60-vuotis juhlat tai no ei ne juhlat oo kriisi vaan se mitä sinne päälle laitan. Tilasin nyt hm:ltä mekon mut en tosiaankaa tiedä laitanko sitä. Täytyy viel kierrel vähän kauppoi tos ensviikol ja kattoo et mitä muuta vois löytyy mut tää on hätävara! Ajattelin et tän vois laittaa kesän tuleviin pariin rippijuhliinki vai onko vähän tylsä? 
No jossei muuta ni voi tota sit kesäl muuten vaan käytellä :)

Samaan tilaukseen lähti myös ihan perus nilkkasukkia(niitä ei voi koskaan olla liikaa). Sekä perus pinnei ja hiuslenkkei, neki o ain kaikki hukas! Nyt vaan jään odotteleen paketin saapumista :)

Mutta nyt taas laittaan ruokaa ja valmistautuun töihin!
-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti