sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

"Aijemmin juoksin mä silmät kii, mut sit mä törmäsin enkeliin"

Ihanaakin ihanampi viikonloppu takana!
Perjantain töitten jälkeen kauhial kiireel kamat kasaan ja siitä sitten isälle. En siin paljoo kerinny touhuilee ku lähdin siitä sitten ystävälle viettään iltaa ku ei olla pitkään aikaan nähty. Oli mahtava ilta juoruttiin kaikki parhaat jutut,kahviteltiin,pelailtiin. Kunnes sit saatiin idea et rakennetaan korttitalo! :D
Pitkän tuskailun,korjailun,muutaman tupakkitauon,kahvitauon ja tärinöitte jälkee saatii aika komia luomus aikaseks ! Eikä siihen menny ku vaatimattomat 334 korttii.
Tän jälkee se onnistumisen tunne oli huikee! :D

Rakennettiin toinenki hieman erilaine mut siit en kerinny ottaa kuvaa ku kännykäst oli akku sopivasti lopus -.-Siihen meni vaan sit reilu 200 korttii, mut oli seki kyl hieno vaiks itte sanonki! :)
Ja oisko sitä perjantai iltaa voinu paremmin ees viettää!? Iiiihan koska vaan uudestaan<3

Lauantain sit oli työkaverin synttärit ja siel meni muutama tunti. Ruoka oli hyvää, seura oli mukavaa ja kaikki meni muutenkin tosi kivasti. Sieltä kun pääsin kotiin aloin jo ootteleen et kos ystävä soittaa et voi lähteen niille päin. Jokane minuutti tuntu iha saakeli pitkält ja sitä kellon kyttäämist.. Onneks ei tarvinnu yksin ootel ilmotust ku sisko ja veli oli seurana :) 
Viestin saatuani kamat kasaan ja menoks. Siin istuttiin sit ja juotiin lonkeroo ja höpöteltiin taas kaikkee. Meil oli tos tosi pitkä tauko ettei nähty eikä juteltukkaan. Mut nyt tuntu ku ei ois mitää taukoo ees ollu! Ihana ystäväiseni :) <3 Parin tunnin istumisen jälkee lähettiin käymää paikallises muutamal ja saatiin sielläki aika hyvin kulumaan. Laulettiin karaokee,juteltiin muitten tuttujen kans jne. 
Oli tosi ihana ilta tääkin<3 Kiitos vaan ihanasta viikonlopusta!<3 Laav juu<3

Tänää sit lähettiin käymää iskän,siskon ja veljen kans syömäs ku ei sit jaksettu itte mitää ruokaa alkaa laitteleen. Siit sen jälkee olinki aika pian jo koton. Tääl ei ny mittää ihmeellist tapahdu tylsää lorvimist suurimmaks osaks..Jos huomen ja ylihuomen sais jottain sit aikaseks.

Ja niin muuten TJ 53 ja LTJ 2 yötä :)<3

Huomen latailen kamerast kuvii koneel ja teen sit kuvapostauksen viikonlopust :)

-Iina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti