keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Iltaa :)

Hih hyvää iltaa vaan kaikille, jos tätä nyt edes kukaan lukee :p On kyllä niin hyvä fiivis. Empä tarkkaan tiedä mistä johtuneepi syitä on useita. Ensinnäkin muvunen tulee huomenna kotiin<3 On sitä odotettukkin jo.. Siihen kuulemma tottuu kun toinen on poissa kotoa montakin päivää. Hmm kuinkakohan kauan se mahtaa kestää, että siihen tottuu? Katotaan saanko siihen ikinä vastausta itseltäni.




Ah ja kaiken huipuks mulla alko jo tänään viikonloppu! Ihanaa 4 pvän loma. Ei tee kyl ollenkaan huonoo! Oli tänäänkin aika 'raskas' työpäivä kun kone ei tykännyt toimia :s Ei näitä päiviä kiitos enään!
Siitä oon ilonen et työpaikassa ei kyllä kahtaa samanlaista päivää ole, ikinä ei tiijä mitä tapahtuu.
Mutta nyt pois työasioista, ne unohetaan nyt muutamaks päiväks.
Meiän Viron reissu se vaan lähenee, pari yötä enään ja menoks tai siis yks kokonainen yö ja yks puolikas ku matkaan täytyy lähtee aamuyöstä. Innolla jo odottaa et mitä reissu tuo tullessaan. Kidutusmuseossa haluun kyl ehdottomasti mennä käymään. En tiedä mikä siinä niin kiehtoo, mutta kuitenkin. Pitäis vaan selvittää että missä se siellä vanhassa kaupungissa sijaitsee... Ja onneks nyt on oma järkkäri ni saa otettuu paljon kuvii ja laiteltuu sit tän kans nähtäväks :)

Eiliseen.. Päivä meni ihan mukavasti en paljoa kotona viihtynyt hoidin hetken kuskin hommaa ja muuten istuin  toisessa anoppilassa koko päivän ja illan. Mitä sitä nyt yksin kotona istuskelemaan. No kaipa täälläkin ois jotain kotitöitä mitä vois toki tehdä. Ja vielä kun sais rauhassa tehdä, kun ei toinen oo vieres kyyläämäs.

Tänäänkin päivä on mennyt liesussa, töistä suoraan siskoa kattomaan ja käytiin me yhdessä syömässäkin ja juteltiin siskojen juttuja pitkästä aikaa. On se niin kiva et on paljon sisaruksii ja et tulee niitten kans viel toimeenki. Siskoreissulta kauheella kiireellä kotiin ja pikaehostus ja siitä sitten kynttiläkutsuille. Oli ihan sikahienot ja tuli sitä vähän tuikkivia tilattuakin. Tuoksuu sit kämppä valkolumimarjoille ja muru tykkää.
Itekkin varasin siitä itselleni kutsut, kaikkeahan voi aina kokeilla ja tää vaikutti hirveen kivalta :) Ja vielä kun rakastan kynttilöitä ja varsinkin tuoksukynttilöitä. Kutsuilta sit suoraan toiseen anoppilaan vähän kahvittelemaan ja jutskailemaan ennen kuin sitten viitsein kotiin tulla. Eipä täällä hirveesti oo tullu vietettyä aikaa kun on ollut yksin. Huominenkin menee kiireessä aamulla saa nousta ajoissa ylös ja lähtee valitseen keittiöön uutta laminaattia, VIHDOINKIN. Eihän sitä oo ku koht kaks viikkoo odotettu. Ihme lupauksia ja sit kestää kuitenki ikuisuus ennen ku mitään tapahtuu. :/ Jospa nyt vihdoin sais ton keittiön kuntoon. Tosiaan siellä oli aika iso kosteusvaurio ja lattiaa jouduttiin purkamaan ja tuolla se on nyt koht 2kk ollut avonaisena.. Ei oo tiskikonet käytös ja muutenki ankeet olla keittiös ku se on ku pommin jälilt.. Jäämme odottamaan mitä tapahtuu.

Nyt kuitenkin nukkumaan, kirjoittelemisiin :)

-Iina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti