maanantai 8. lokakuuta 2012

Yksinäistä

Oivoi sentään, eihän täst tuu mitään. En pääse ikinä nukkumaan kun isäntä aloitti tänään reissuhommat ja niin kauhee ikävä. Ei sitä osaa enään yksin nukkuu joten kirjottelen varmaan tän koko tän yön et on ees jotain tekemist.. On nii tyhjä olo, ku ei toinen oo kotona saati sit ota illalla kainaloon ku ois nukkumaanmeno aika:<
Noo tänne on hyvä purkaa ja kirjotel viikonlopun tapahtumist. Perjantaina heti aamusti lähdettiin ajamaan miehen työhaastatteluun ja hyvinhän se siis meni onneksi siis näin, vaikka ei kotona enää paljoa olekkaan. Siitä sitten mentiin ostoksille Poriin ja mukaan tarttu kaikenlaista. Mulle parit kengät, isännälle kengät ja ulkoilupuku. Ja parit muumimukitkin tais tulla ;) Ja tietty ruokaa ja yleistarpeellisia juttuja tuli kans ostettua.
Kotiuduttuamme mää sainkin melkeen heti lähtee sit töihin, ja illalla kun isäntä haki mut töistä niin oli samalla käyny hakemassa pitsat meille. :) Lauantaina sit käytiin pappan synttärikahveel ja siitä kärryn kanssa hakemaan puita. Ja Suomi tuhansien järvien maa, ois se vesisade silti voinu vähä rauhottuu pellot lainehti ja vesi nous niin korkeel et tuli jo tielle:/ Ei mitään hirveen hääviä. Muuten lauantai menikin sit aika rauhallisesti, illalla kuitenkin lähettiin sit vielä ystävien luo ilta-ajelulle. :) Sunnuntaina sit reippaina suht ajoissa ylös ja vähän siinä yhdessä siivoiltiin, muuten päivä menikin kotona ollessa suurinpiirtein kaupassa käytiin. Illalla sit saunottiin ja mentiin nukkumaan ku oli niin aikanen herätys. Eipä siis mitään ihmeellistä tapahtunut, mä vaan laskin tunteja et kuin kauan saan olla vielä rakkaan kanssa... JA TÄÄ AAMU... oli ihan hirvee tunne ku lähin heittää isäntää työpaikalleen ja kun toinen lähti autosta ulos oli siinä itkussa pidättelyä. Tiedossa kuitenkin yksin nukuttavat yöt ja muutenkin yksinäisyys. No kaipa tähänkin tottuu, tai sit ei..
Tää tuli ostettua perjantaina, huh onneks viel löyty tää on niin ihana:)
             Primadonnan hevonen

Ja tää oli kans pakko saada kun kerran on 2012 talvimuki!
                    Talvimetsä

Ja tämäkin ihanuus tuli postissa loppuviikosta, 65-vuotis muki.

Ja tässä samainen muki. (Iltapurjehdus)


Ja tää on ihana, 2009 vuoden joulumuki:)
                  Jouluyllätys

 WDCH 2012 muumimuki :)
                      Hurraa!



Jossain vaiheessa laittelen lisää mukeista kuvia. Nää mukit on vaan niin ihania<3
On sitä muitakin muumijuttuja tullu keräiltyä, figuureista puuttuu enään niiskuneiti ja myy, ja emalimuki kokoelma on pahasti kesken mut pikkuhiljaa. :)






Plaah pitäisköhän sitä pian yrittää hipsii nukkumaan, no varmaahan se on ettei ainaka untaa saa ei ees väsytä, no tosin nukuin reilu parin tunnin päikkärit ;) Et sekin voi tietty auttaa asiaan. Vähän taas keuhkoissa semmonen tunne et ois jotain tulehuksen tynkää toivotaan nyt etten ainakaan Virossa sit sairasta :/ 


Tässä vähän viikonlopulta otettuja kuvia:)

Tällänen löyty tienvarresta kun pysättiin tupakille :(

Peltoa ja VETTÄ!

ja lisää...

ja vieläkin vettä!

Joutsenetkin alkaa vissiin pikkuhiljaan lähtee etelän lämpöön:)


Nyt yrittämään nukkumista epätoivoisesti...

-Iina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti