tiistai 16. lokakuuta 2012

Miniloma takana :) sairasloma edessä -.-

Hyvää iltapäivää kaikille! Mistäs sitä sit alottas, noo kaipa vois torstaista alotella :)
Torstain pekkanen meni ihan hujauksessa, kävin valitsemassa meidän keittiöön uuden lattian ja siitä menin sitten ystävälle kahvittelemaan. Iskä sitten soitti ja kysyi, että voisinko hetken vahtia pikkusisaruksiani, no mikäs siinä, siinä jonkin aikaa lapsenlikkana. Koko ajan tietty odotti et koska isäntä soittaa et saa lähtee hakemaan <3
Ilta siinä sitten vähän venähti, käytiin viel kahvittelemas ja kotona tietty piti mennä vielä saunaan. Ja kaikkist tärkein oli vielä hoitamatta, LAUKUT OLI PAKKAAMATTA. Siinä sitten illalla kauheessa kiireessä etsimään passeja ja laittamaan kamoja kasaan. Herätyskin oli jo aamuyöstä. Vähäisten yöunien jälkeen herättiin ajoissa ja lähettiin matkaan, ei jotenskaa toi autoistumine ainakaa aamu 4:ltä tunnu kovinkaan hehkeeltä. Saati sitten pitää toista hereillä ettei nukaha rattiin. Oltiin taas hyvissä ajoin ja suoraan päästiin laivaan siitä sitten heti varatulle aamupalalle. Oli sit meinaa pikkasen komia aamupala! Ja päästiin viel lähel ruokapöytiäki ;D Aamupalan jälkeen sit tanssibaariin istuskeleen ja ottamaan vähän märkää.. Nopiasti se laiva sit olikin perillä! Viron puolella sit pyörittiin josain öm olikohan se ulemistan kauppahalli tais olla. Tosin ensin yritettiin kirjautuu hotelliin mut eihän sin niin aikasi päässy. Päivä meni kauppo kierrelles ja käytiin sit amarillos syömässäkin, suht ajoissa nukkumaan et sit lauantaina taas virkeenä.

Lauantain herättiin siin kasin maissa ja lähettiin sit aamupalalle, ja niin sekin oli hyvää! No koskas ruoka ei ois hyvää ;D Siitä lähettiin sit käymään sikupillissä ja sen jälkeen isäntä pääs lempikauppaas. Superalkoon.. Kyl sielt kans mukaan tarttu taas hetkeks juotavaa. Siinä sit yritettiin keksii jotain tekemistä ennen kuin laiva lähtee takasin Suomeen. Ja jälleen kierreltiin kauppoja.  Eli ihan normaalia, mutta silti oli kiva päästä vähän irrottelemaan :) Paluumatka laivalla olikin sit jo tosi nopee,  tai yhtkaua se kesti ku menomatkaki. Mut tuntu silti et ois menny aika äkkeempää. Kotona oltiinkin sit joskus siin 23-23.30 ja lähes suoraan nukkumaan. Sunnuntai otettiin sit rauhas vietiin lapsille namit ja oltiin iisisti. Ja mää taas laskin niitä tunteja et kuin kauan saan olla toisen kans..

 Eilinen aamu alotettiin taas aikasessa, tosin meinas vähän tulla kiirus, mutta muru pääsi kuitenkin taas matkaan. Enään ei tuntunu niin pahalta, onneks. Tietää kuitenkin että kyllä se sieltä sitten kotiutuu :) No tietty tieshän sen viimeviikollakin et kyllä se sieltä kotiin tulee. Oli niin ihana torstaina ku nähtiin,   mun hymy oli korvis saakka vaikka yritinkin itseäni vähän hillitä. Aamulla siinä siivoilin ja otin vastaan äijiä, jotka tuli kertoon siitä meiän keittiörempasta. Ah nam huomenna sieltä tulee korjausrakentajat viimein! Ja mun työilta vaan läheni ja en kauaa ees kerenny olla töissä kun oli pakko lähtee terkkarin kaut kotiin. Mun keuhkot kränkkää taas :/ Ois niin kiva tietää et mikä vaivaa eikä vaan lykättäs aina uutta antibioottia toisen perään.. Ilta menikin sit nukkuessa, oli sen vert huono olo ettei mitään jaksanu tehä.
Ja niin eikä se olo tästä mihinkään ole parantunut. Aamulla kävin terkalla ja nyt ois lääkäri edessä ans kattoo mitä sanoo.

Taidankin tästä lähtee valmistautumaan lekurille, mulla on ihan hirvee läjä kuvia jotka pitää lisätä koitan keritä mahdollisimman pian! :)

-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti