perjantai 17. toukokuuta 2013

Jännitystä taas!

Huh taas jännittää niin et oksat pois.. Tää liittyy siihen mun aikasempaan bloggaukseen, katsotaan jos tänään tulis sit joku varmempi tieto.
Ääh ku ei tie miten päi olis ku nii paljo jännittää, miks mun kropan täytyy tälläin reagoida aina ku tulee jotain erilaista tms. Murr ärsyttävää :D

Jotain positiivistakin.. Tuo laite joka näyttää numeroita ku siihen astuu alkaa pikkuhiljaa pienenemään! :) Iha mahtava fiilis ja tuo lisää motivaatio ku näkee et on tuottanu tulosta! Tänäänki pyöräilen töihin jo yhdeksi 13.5km mikäs sen parempaa ku aurinko porottaa täydeltä taivaalta ja on lämmin <3
Todistetusti laihduttaminen on näköjään kesäaikaan paljon helpompaa ja eritoten hauskempaakin. Ihana aurinkoinen lämmin keli saa nii hyvälle päälle ja on motivaatioo lähtee lenkille jne. Ihmeellisiä tekosyitä miksei muka voisi talvella laihduttaa, mä en ainakaa ees jaksa ajatella sillon. On pimeetä ja kylmää ja ja mitä kaikkee vielä.

Tsih ja muutenkin niin hyvä mieli ku tänään herätessä tajusin et LTJ 1 enää! Miten viikko on voinu men taas näin äkkiä!? Ja TJ34!?
No tuohan vaan kertoo siitä että muru pääsee ihan pian pois! Mietin vaan et kuinkakohan "hitaasti" ne viimiset 20 pvä esim menee.. Onneks mulla on sentään nuo työt, ja lomakin vast heinä-elokuus, ni ei kerkee sit sillain tylsää tulee :)

Prosentteina:20.6 %
Kuukausina:1.1
Viikkoina:4.8
Aamuina:34
Tunteina:811
Minuutteina:48677
Sekunteina:2920641
Kotiutumispäivä:20.06.2013 <3

Nyt valmistautuun töihin lähtöön.

Aurinkoista päivää kaikille lukijoille<3                                                              

-Iina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti