tiistai 21. toukokuuta 2013

TJ30, nyt voi sanoo et on vähän!

Ei herrrajee sentää ku on enää vähän! 135 aamuu takana ja vähät 30 edessä. Menispä tää loppuaikaki yht nopeesti ku alkuaika.
Viime viikonlopun yhen yön lomastaki selvittiin, eikä ollu enää nii paha ku sillon alkuaikoin ku oli näit. Tuntu vaan et aika loppu kesken ku oli jo tottunu väh. 2 yön lomiin. No onneks ens vklp tulee jo pe lomille. Sit onki viiminen gines ja sillekki viikonlopulle on jo suunnitelmat valmiit. Saan pikkuset muruset kylään. Pitänee keksii  jotain mukavaa tekemistä meille sit :)
Sen jälkeen ei sit ookkaa enää ku vajaa kaks viikkoo ku sen jälkeen tulee lomille! Mä en vaan voi käsittää et tää on kohta ohi. Ja mä olen  edelleenkin suht täysjärkinen.

Ei oikeen mittään ihmeempii oo muuten sit tapahtunukkaan. Paitti että, se jännitys josta puhuin on nyt ohi. Sen seurauksena sain vakkaripaikan!! Nyt on jotain varmaa, yks stressinaihe vähemmän.
Tämän päivän paransi se et murunen tuli iltavapaille kotiin, mikäs sen parempaa ku nauttii toisen seurasta jonkin aikaa<3
Eli hyvä alkuviikko ollut, lukuunottamatta ihanaa pientä vastatuulta joka on kumpanakin päivänä on ollut riesana. No eipä haittaa!

Pieni "Tiitiäisemme" on myös kasvanut jo ihan hirmusesti. Nyt vaan ootellaan koska pikkusen silmät aukee ja alkaa touhuumaan enemmän.

Pah onpas sekava kirjotus! Ja kuvaton myös. No kirjottelen joku pvä paremmin!
LTJ3 yötä<3

Mukavaa loppuviikkoa kaikille lukijoille!!

-Iina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti